Adrian Cristea are o nouă iubită și s-a afișat cu ea pe rețelele de socializare. Fostul fotbalist a postat prima imagine alături de Andreea Roșca.

Relația cu Bianca Drăgușanu a fost una de neuitat pentru fostul fotbalist, astfel că rar s-a mai afișat cu altă femeie după încheierea poveștii lor de dragoste. Adrian Cristea pare că acum este îndrăgostit de Andreea Roșca, o avocată din Cluj, care este urmărită de peste 127.000 de persoane.

După ce s-a retras din fotbal, Adrian Cristea nu a mai apărut nici în lumina reflectoarelor. De data aceasta, Prințul a surprins pe toată lumea cu fotografia alături de iubita sa. „Prințul tot prinț”, i-a comentat un prieten la postarea de pe Instagram, în timp ce alții i-au lăsat comentarii cu inimioare.

Andreea Roșca nu este străină de lumea mondenă. În urmă cu mai mulți ani, iubita lui Adrian Cristea declara pentru cluj24.ro. „Sunt o persoană activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajoșilor”.

Iubita fostului fotbalist a absolvit Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir”din Cluj-Napoca în anul 2017. Andreea Roșca a ales această specializare pentru a-și asigura, spune ea, un statut social mai aparte cu toate că nu era visul ei să lucreze în acest domeniu. „Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc că om”.

Se pare că Adrian Cristea și Andreea Roșca au în comun sportul, pentru că ea merge des să joace tennis și postează pe Instagram fotografii de la teren.

Andreei îi place să călătorească mult, orașul ei preferat fiind Dubai. Iubita lui Adrian Cristea nu ezită să pozeze provocator pe rețelele de socializare, iar fotografiile cu ea în costum de baie sunt nelipsite. „Fiecare persoană e liberă să gândească și să se exprime așa cum își dorește. Eu îmi asum postările pe care le fac, iar faptul că am unele poze în costum de baie când sunt la piscină sau la mare în vacanță, nu mi se par niște ipostaze atât de incitante, e totuși ceva destul de comun”.

Cu ce se ocupă Adrian Cristea, după ce s-a retras din fotbal

Adrian Cristea a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să își țină viața personală departe de ochii curioșilor Denisa Nechifor a oferit un interviu la Antena Stars și a vorbit cu ce se ocupă fostul ei partener în prezent, dar și ce mai face. Denisa Nechifor a mărturisit că păstrează legătura cu fostul partener, Adrian Cristea, și că în prezent activează în domeniul sportului.

„Scump la vedere pentru voi, la mine de-abia a fost, face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el, face un job, nu știu dacă a terminat proiectul acesta”, a declarat Denisa Nechifor la Antena Stars, potrivit Spynews.