Actrița Monica Bârlădeanu reușește să se mențină într-o formă de invidiat chiar și la cei 44 de ani ai săi. Aceasta folosește o metodă pe care foarte puțini ar suporta-o, nefiind vorba despre urmarea unui regim alimentar strict.

Monica Bârlădeanu a povestit că așa corpul ei se odihnește mult mai bine, iar astfel pielea și întregul organism rămân tinere. Actrița a spus că ea nu doarme niciodată cu căldura pornită și alege de cele mai multe ori să își țină geamul deschis.

Monica Bârlădeanu doarme des cu geamul deschis

„Toleranța corpului meu la rece a scăzut în timp în California, când era foarte cald. Începeam cu aerul condiționat, dădeam și mai rece.

Peste tot pe unde intram mi se servea un pahar de apă rece cu gheață. Atunci, corpul tău începe să se raporteze la niște temperaturi foarte joase. Aici, niciodată nu deschid caloriferul în dormitor, sub nicio formă. Dorm des cu geamul deschis”, a spus Monica Bârlădeanu.

Pe lângă acest truc aplicat de actriță, ea spune că încearcă pe cât posibil să își mențină o viață sănătoasă și să se ferească de vicii. Monica Bârlădeanu a ținut să menționeze că trăsăturile sale fizice reprezintă meritul părinților și darul lui Dumnezeu.

Aceasta nu ar fuma niciodată, deoarece așa își va distruge cel mai repede pielea.

„Este un dar. Trăsăturile sunt un dar, până la urmă. Te simți prost că ești felicitat pentru ceva care nu este chiar meritul tău, este meritul părinților tăi. Bineînțeles, este gustul lui Dumnezeu. Așa i-a plăcut Lui. Acum, că tu, ca om, te ocupi să nu distrugi și să conservi, asta este într-adevăr, contribuția ta. Nu am. (n.r. vreun viciu) Fumatul, în niciun caz. Mi se pare că acesta distruge cel mai repede pielea”, a spus actrița.

Despre meseria de actor

Ea a mai dezvăluit că a fi actor este o artă, și deși pare că mulți dintre cei care apar pe scenă sunt siguri pe ei, în fiecare există o fărâmă de emoție și cu toții se întreabă la final dacă ar fi putut face mai bine ceva.

„Încredere în tine ca actor ai în momentul în care te-ai pregătit foarte bine, îți joci personajul și după ce ai jucat personajul, rămân emoțiile de la premieră. Eu cred că absolut toți actorii, oricât de experimentați ar fi, la premieră se întreabă: „Oare cum o să fie primit personajul meu? Oare a fost bine? Putea să fie altfel? Puteam să fac și mai bine?”. Nu este matematică, este artă. Și atunci depinde ce ai putut să scoți din tine în ziua respectivă”, a spus actrița, potrivit ego.ro.