Un taximetrist a povestit prin ce a trecut cu Andreea Esca. Chiar dacă vedeta de la PRO TV are un succes formidabil pe plan profesional, aceasta nu este foarte darnică, după spusele bărbatului.

Andreea Esca este una dintre cele mai de succes prezentatoare din țară. Mai mult, ea are și un resort de lux și alte afaceri. Cu toate astea, un taximetrist din Mamaia a povestit că vedeta de la PRO TV nu i-a lăsat bacșiș deloc și că i-a fost greu să plătească o cursă de doar șase lei.

Cursa vedetei a costat doar șase lei, iar taximetristul a povestit că nu i-a lăsat nici măcar 10 bani în plus, chiar dacă nu era obligat să o ducă pe o distanță așa mică. „Nu mi-a venit să cred! Cursa a costat șase lei. Mi-a plătit fix banii ăștia. Fără bacșiș… Țin minte cum a scos o bancnotă de cinci lei și două monezi de câte 50 de bani”, a povestit taximetristul, despre experiența avută cu Andreea Esca.

Câți bani are Andreea Esca

Andreea Esca nu a vrut să spună niciodată care este salariul ei, unele surse au declarat că aceasta încasează 10.000 de euro. Ea câștigă bani de la PRO TV, deține un resort superb la Porumbacu și are multe contracte de imagine cu branduri de lux.

În urmă cu ceva vreme, și Dan Negru a declarat că nu înțelege de ce Andreea Esca își ascunde salariul.

„Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!”, a spus Dan Negru, în presă, acum ceva timp. Cu toate astea, știrista de la PRO TV a luat-o doar ca pe o glumă. „Nu mă deranjează deloc. Mi se pare o glumă foarte bună”, a spus Andreea Esca, potrivit Click.

Și fiica ei, Alexia Eram, a declarat că prezentatoarea refuză să îi spună câți bani câștigă și că nimeni din familie nu știe cu adevărat care este salariul ei.