Sursă foto: cluj24.ro

 

Mai mulți locuitori dintr-un bloc de pe Bulevardul Nicolae Titulescu susțin că lucrările de anvelopare și izolare termică au fost oprite pentru mai mult de jumătate de an, dar că nici alte probleme legate de acestea nu au fost soluționate, în ciuda eforturilor muncitorilor de a le remedia, potrivit relatărilor lor.

„Mizerie tot e în spatele blocului, nu la fel ca prima dată, dar este. Bordura din jurul blocului a rămas nefinalizată de jumătate de an. Muncitorii au mai strâns din schele, au rămas schelele la două scări până la etajul 2. Dar în beci nu a mai rămas nimic. Ni s-au furat bunurile de acolo, plus că nu vor să repare lumina”, a zis un locuitor.

Un alt locuitor a raportat furtul unui vehicul electric, iar altul a descoperit că i-a fost furată zacusca din beci peste noapte. Cei afectați nu știu cine este responsabil pentru dispariția bunurilor din beci, dar au încercat să ia legătura cu șefii și cu un reprezentant al primăriei pentru problema iluminatului insuficient, fără rezultat notabil.

„De 1 lună nu funcționează, nu au făcut nimic nici după ce am vorbit cu ei. Nu se poate face ordine după tot deranjul pe care l-au făcut pentru că e beznă. În plus, au spart geamul la intrare în scara noastră și la o alta de la bloc. A venit iarna, se va duce, noi tot nu avem geam de luni bune”, a adăugat un bărbat.

În ciuda faptului că au fost eforturi pentru a curăța gunoiul acumulat, curtea din spatele blocului continuă să fie plină de materiale de construcție și alte obiecte uitate. Locatarii blocului nu știu ce mai pot face pentru a rezolva aceste probleme și au decis să ia legătura din nou cu presa. Lucrările de renovare au început in mai 2021, iar finalizarea se preconiza un an mai târziu, însă în 2023 ele încă nu sunt finalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.