Cunoscutul bucătar face pereche cu fosta concurentă de la iUmor atât în viața reală cât și la televizor în cadrul show-ului America Express. În acest context, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre firea partenerei sale de viață, despre care a spus că este foarte competitivă.

Cătălin Scărlătescu este într-o frumoasă relație cu fosta concurentă de la iUmor, Doina Teodoru. Cunoscutul jurat de la „Chefi la cuțite” a făcut câteva dezvăluiri despre partenera sa de viață și a mărturisit, printre altele, că este dispus să facă orice pentru ea.

Doina Teodoru este foarte competitivă

Renumitul bucătar a avut numai cuvinte de laudă la adresa Doinei Teodoru. Cei doi formează o echipă la America Express. Vedeta își dorește să ajungă cât mai departe și spune că partenera sa este foarte competitivă.

„Eu sunt Cătălin Scărlătescu, cel mai talentat bucătar român în viață și cel mai mișto băiat pe care puteai să-l întâlnești în viața ta. Doina este mai competitivă decât mine, ea poate fizic, eu pot psihic.

O să fac orice va fi necesar pentru ea. Și dacă mor eu, tu ia sufletul și puterea mea și mergi înainte, câștigă tu tot”, a spus cheful în prima ediție America Express, notează Antena 1.

La rândul ei, Doina Teodoru a precizat că pasiunea care îi leagă este călătoria. De asemenea, actrița a dezvăluit că în timp ce ea este persoană care pleacă la drum cu puține lucruri, de cele mai multe ori doar cu un rucsac, Cătălin Scărlătescu obișnuiește să își ia trolerul după el.

„El este cea mai drăguță chifteluță din lume (râde). Eu sunt actriță de teatru, fac și film. Și mie, dar și lui ne place să călătorim, dar eu sunt genul rucsac, iar el este genul troler”, a declarat iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Au câștigat prima amuletă la America Express

Cei doi au câștigat prima amuletă la America Express în debutul de duminică seară al emisiunii, telespectatorii fiind martorii unor evenimente neprevăzute.

Lupta pentru prima amuletă de le America Express a fost una aprigă. Concurenții au fost nevoiți să treacă probe care au implicat un mare efort fizic, iar o singură echipa a obținut avantajul. Bătălia s-a dat între chef Cătălin Scărlătescu alături de iubita lui, Doina Teodoru, Ovidiu Buta alături de Joaquin Bonilla și Diana Bulimar alături de Larisa Iordache.

Emisiunea va continua și în următoarele trei zile: luni, marți și miercuri, cele 9 echipe luptându-se pentru trofeu și marele premiu de 30.000 de euro.