Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale, la America Express. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au trecut prin momente dificile în ediția 9 a emisiunii America Express.

Juratul de la Chefi la cuțite a acuzat stări de rău și a avut nevoie de intervenția medicilor. Echipa a fost nevoită să își găsească un loc de cazare, după o zi grea.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, momente dificile la America Express

Cătălin Scărlătescu a avut parte de momente dificile în noua ediția a emisiunii America Express. După o zi grea, echipele au fost nevoite să își găsească un loc de cazare, pentru a înnopta. Astfel, pentru Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu acesta a fost momentul cel mai greu.

Juratul și iubita sa au încercat să-i convingă pe localnici să le ofere cazare pentru o noapte, iar atunci când cineva a acceptat, cei doi s-au bucurat foarte tare. Cu toate astea, juratul de la Chefi la cuțite și Doina Teodoru au aflat că trebuie să meargă iar cu trajineras.

În ediția a 9-a a emisiunii, chef Scărlătescu a avut nevoie de ajutor medical, după ce a acuzat stări de rău. Echipele au fost nevoite să caute cazare pe timp de noapte, iar acest lucru a fost extrem de dificil pentru Scărlătescu și Doina. După ce au găsit pe cineva care le-a oferit cazare, cei doi au fost extrem de fericiți.

Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de intervenția medicilor

Cu toate astea, bucuria nu a durat mult, deoarece au aflat că trebuie să meargă din nou cu trajineras. Ulterior, Scărlătescu a cerut intervenția medicilor deoarece era epuizat. „Ne urmărea trajineras. Am mers cu trajineras. Am făcut prima la dreapta, am intrat într-o curte. Ne-a băgat în casă, mare, cu o boltă. I-am zis să ne lase pe canapele, eu deja nu mai puteam. Așteptam să vină medicul, că eram terminat”, a zis Cătălin Scărlătescu, potrivit Viva!.

Cătălin Scărlătescu a așteptat sosirea medicului, pentru a fi consultat. Ulterior, concurentul a primit îngrijiri medicale și și-a revenit într-un final. Juratul de la Chefi la cuțite a mărturisit că se simțea foarte rău.

„Aveam nevoie de asistență medicală. În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase, dădea băiatul niște cuțite de nu avea treabă. Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo. Mi-a băgat o branulă, mi-a făcut un amestec pentru venă, să îmi revin. Nu am vrut să mănânc, nu mai aveam nici chef de mine’, a mai spus Scărlătescu.