Cafenelele din Cluj au luat decizia de a nu mai permite folosirea laptopurilor în localurile lor, din cauza faptului că unii oameni își făceau birouri în cafenele, ocupând masa timp de 4-5 ore și consumând doar o cafea. Aceasta duce la pierderea cafenelelor, deoarece masa ocupată ar putea fi oferită altor persoane care doresc să facă mai multă consumație.

De asemenea, această regulă a fost implementată pentru a încuraja socializarea între oameni. Această regulă se aplică în cafenelele Sisters, Roots și Meron. Acest lucru poate fi considerat frustrant pentru oamenii care doresc doar să lucreze într-o cafenea în timp ce beau o cafea, dar managerii localurilor au motivații financiare pentru această decizie.

Clujul a devenit un oraș din ce în ce mai scump, iar profiturile sunt obținute pe seama corporatiștilor care consumă. Studenții cu venituri modeste nu mai pot trăi în această localitate, care este considerată de primarul Emil Boc ca fiind „locul cu cea mai bună calitate a vieții din România”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.