Categorii
Actualitate

Cadavrul unui adolescent a fost descoperit la marginea unei păduri, în localitatea Soporu de Câmpie

O descoperire șocantă a avut loc în Soporu de Câmpie, unde o femeie a găsit trupul neînsuflețit al unui adolescent la marginea unei păduri.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 17:45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că în localitatea Soporu de Câmpie, în proximitatea unei păduri s-ar afla un tânăr decedat.

În baza sesizării, s-a format o echipă operativă de polițiști, iar alături de specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat în zona indicată pentru efectuarea cercetării la fața locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă.

Polițiștii au identificat persoana semnalată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 17 ani, din comuna Frata.

Din primele activități investigative, s-a constatat că pe corpul tânărului nu sunt evidențiate urme vizibile de violență, urmând a se stabili cauză exactă a decesului în urma examinării medico-legale”, a declarat IPJ Cluj.

În cauză, poliția a început investigațiile cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, cu scopul de a stabili în mod precis circumstanțele în care a avut loc acest eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *