Sursă foto: stiridecluj.ro

Becky, o turistă din SUA, a descoperit bazarul din Piața Mărăști, unde a savurat un langoș prăjit în ulei și i-a plăcut mult gustul acestuia. Ea a fost încântată să încerce această specialitate locală pe care nu o mai încercase niciodată înainte. În timp ce se plimba prin piață, Becky a fost impresionată de varietatea de fructe și legume proaspete expuse de vânzători.

Prima zi în Cluj. Prietena mea, Becky, vizitează pentru prima dată România și aștepta de mult timp să vină aici. Timp de 6 zile ne vom distra și o să încercăm să facem cât mai multe activități.

Pentru început, prietena mea și-a dorit să vadă cum decurge o zi normală din viața unui român”, a zis o americancă stabilită la Cluj, care a fost vizitată de o prietenă din SUA.

Becky a dorit să guste plăcintele românești pentru prima dată și a ales o variantă cu umplutură de fructe de pădure. Turista a plătit 6 lei pentru desert.

”Îmi place, este prăjită și delicioasă. Îmi place foarte mult”, a zis aceasta. ”Nu mânca și hârtia”, i-a sugerat prietena ei.

Oamenii care au urmărit clipurile video de pe TikTok au sfătuit-o pe Becky să viziteze toate atracțiile turistice din oraș, dar și să încerce alte feluri tradiționale românești de mâncare, precum ciorbele sau sarmalele.

”Bine ai venit în România. Cluj Napoca este un oraș foarte frumos”, “Ce frumos! Altă cultură, altă mâncare, altfel de oameni. Nu cred că va uita niciodată experiența”, “Sunteți foarte simpatice”, “Sunt atât de multe de văzut acolo”, “Să încerce sarmale, țuică și ciorbă”, au spus utilizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.