Bianca Drăgușanu și-a surprins din nou fanii! Vedeta a vorbit despre un subiect care a ocupat mult timp prima pagină a ziarelor din România: rivalitatea dintre ea și Anda Adam. Aceasta a recunoscut că între ea și cântăreața de muzică pop nu există dușmănie.

Bianca Drăgușanu spune că nu a existat vreodată rivalitate între ea și Anda Adam

Bianca Drăgușanu a spus că ea și Anda Adam nu au fost niciodată rivale, precizând că micile răutăți care au avut loc între ele au fost din cauza faptului că Victor Slav s-a însurat cu ea după doar șase luni de relație, în contextul în care el a stat opt ani de zile cu Anda Adam, însă nu i-a propus niciodată să se căsătorească.

„Eu nu am spus neapărat lucruri rele. Să zic că au fost așa mici răutăți pentru că în urmă cu vreo zece ani, ea a fost foarte ofticată de faptul că eu m-am măritat cu Victor (Slav) în șase luni și ea nu a reușit să se mărite în opt ani. Presa ne-a comparat mereu pentru că ea era fosta, eu eram actuala. Eu eram soția și ea era fosta iubită și na, presa așa a vândut anumite chestii.

Nu există grad de comparație între noi și nici rivalitate nu a existat, nu avem nimic una cu alta. Nu avem nici motive să ne dușmănim, dar nici să ne iubim. Nu avem motive să interacționăm una cu alta.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în cadrul unui interviu acordat pentru WOWbiz.ro.

„Noi două nu am fost niciodată rivale. Îmi asum că unele glume poate nu aveau legătură cu femeia și nu aveam de ce să fac anumite afirmații la adresa ei care au fost răutăcioase”, a adăugat vedeta.

Bianca Drăgușanu are o părere bună despre Anda Adam

Spre surprinderea fanilor ei, Bianca Drăgușanu a recunoscut că are o păreăre bună despre Anda Adam, despre care a spus că a fost mereu „foarte matură și civilizată”.

„Într-adevăr, când am mai fost chemată la TV la diferite provocări și am fost întrebată de anumite contexte, pe mine m-a apucat așa caterinca și am făcut un mișto. Ea s-a machiat recent la una din prietenele mele care locuiește în Constanța. Împreună au dezvoltat subiectul despre persoana mea magnifică și prietena mea mi-a transmis: „Băi, uite am machiat-o pe Anda, am vorbit despre tine, eu i-am spus că țin la tine și că ești prietena mea și ea era gen afectată de lucrurile pe care le-ai spus despre ea de-a lungul timpului”, dar eu nu am spus neapărat lucruri rele. Să zic că au fost așa mici răutăți.

Prin prietena mea, care a fost așa un fel de punte, i-am zis că nu am nicio treabă cu ea și să îi transmită că mie chiar îmi pare rău că au existat între noi contrele astea, de fapt mai mult din partea mea că ea a fost mereu foarte matură și civilizată. I-am zis să îi transmită că am avut scăpările acelea răutăcioase, mă rog, copilărești și nu am nicio treabă cu ea”, a povestit Bianca Drăgușanu, relatează sursa citată anterior.