Victima în vârstă de 50 de ani a suferit arsuri de diverse grade pe toată suprafaţa corpului. Incidentul a avut loc duminică, în depoul Dej-Triaj, unde pompierii au intervenit pentru stabilizarea pacientului, după care l-au dus cu targa până la un elicopter SMURD, scrie News.ro.

Conform datelor furnizate de oficialii ISU Cluj, în momentul sosirii echipajelor de intervenţie la faţa locului, bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani, era conştient şi cooperant, însă prezenta arsuri pe toată suprafaţa corpului.

dfgvbrftgg

„Bărbatul a fost stabilizat de către echipajele medicale, după care a fost transportat de către pompieri cu targa pe o distanţă de aproximativ 1km, astfel încât să poată fi preluat de elicopter pentru a fi transportat la unitatea de primiri urgenţe din municipiul Cluj-Napoca, pentru îngrijiri medicale.”, a transmis ISU Cluj.

Intervenția a fost una dificilă, spun autoritățile, deoarece bărbatul era supraponderal, fiind necesară traversarea șinelor de tren și trecerea „prin vagoane dezafectate cu acesta”, pentru a ajunge la punctul de preluare.

Victima a fost predată echipajului medical care a preluat-o cu un elicopter SMURD pentru a o duce la spital. Urmează a se stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.