Sursă foto: servuscluj.ro

 

Un bărbat din județul Bihor a fost arestat de polițiștii clujeni sub acuzația de furt calificat în formă continuată, după ce a furat sute de litri de combustibil din cisternele unor camioane. Individul a fost surprins în timp ce încerca să fure combustibil dintr-o cisternă care aparținea societății de transport în care lucra.

„Cercetările au fost demarate în cursul lunii ianuarie a.c. după ce reprezentanții unei societăți comerciale au sesizat polițiștii despre faptul că, din cisternele unor camioane, aflate în proprietate, s-ar sustrage produse petroliere.

Astfel, la data de 1 martie a.c., în baza activităților investigativ-operative, polițiștii l-au depistat în flagrant pe bărbatul de 46 de ani, în cadrul unei acțiuni organizate, în timp ce se afla într-o parcare din proximitatea drumului DN1C, unde sustrăgea carburanți dintr-o cisternă aparținând societății comerciale de transport în care acesta își desfășoară activitatea.

La fața locului, polițiștii au identificat și ridicat o cantitate de 875 de litri de produs petrolier, în valoare de aproximativ 6.500 de lei, pe care bărbatul intenționa să o sustragă, fiind depozitată în recipientele din interiorul unei autoutilitare”, a declarat IPJ Cluj.

Pe baza probelor adunate, individul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspectat de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cercetările sunt în curs de desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.