Sursă foto: servuscluj.ro

Un individ în vârstă de 45 de ani, domiciliat în comuna Frata, a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. El este acuzat de comiterea a opt infracțiuni grave. Printre acuzații se numără viol în formă continuată, agresiune sexuală, racolare de minori în scopuri sexuale, amenințare, influențarea declarațiilor, șantaj, violență în familie și conducere de vehicul fără permis de conducere.

„În fapt, în perioada 2019-2022, acesta ar fi constrâns, prin amenințări și acte violente, o minoră, în vârstă de 14-17 ani, să întrețină relații sexuale. În cursul lunii aprilie a.c., bărbatul este bănuit de faptul că ar fi agresat sexual și ulterior amenințat cu acte de violență două minore, de 15 și 17 ani, din județul Cluj.

De asemenea, din cercetări a reieșit că în anul 2021, acesta ar fi agresat-o fizic pe una dintre minore. Totodată, s-a constatat că bărbatul în cauză s-ar fi deplasat în repetate rânduri cu un autoturism, fără a deține permis de conducere”, a declarat IPJ Cluj.

Pe data de 30 mai, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda și cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție la locuința suspecților.

În urma probelor adunate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior prezentat în fața instanței, care a emis mandatul de arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Investigațiile continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.