Sursă foto: servuscluj.ro

Agenția Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică de ploi torențiale și vijelii pentru mai multe județe din țară, inclusiv județul Cluj. Această avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelie se aplică zonei montane a județului Cluj în intervalul 12 iunie, de la ora 06:00, până la 13 iunie, ora 10:00.

” În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Oltenia, sud-vestul și sudul Transilvaniei, nord-vestul Munteniei, precum și în Carpații Meridionali și în Carpații Occidentali. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

În restul teritoriului, după-amiaza și seara, manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi pe arii restrânse” au transmis reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.