Sursă foto: servuscluj.ro

Consiliul Județean Cluj a început lucrările de întreținere pe sectorul de drum al județeanului 103G, care trece prin localitatea Săndulești și se intersectează cu DJ 107L. Aceste lucrări au ca scop atât îmbunătățirea condițiilor de circulație rutieră în mod sigur, cât și crearea de accese către proprietățile din zonă.

„Am demarat operațiunile pe DJ 103G Săndulești în contextul mai larg al lucrărilor pe care le derulăm pe mai multe drumuri județene, pentru asigurarea unor condiții optime de circulație. De asemenea, dorim să sporim gradul de confort al localnicilor prin realizarea de accese betonate, la nivelul cerințelor actuale”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Operațiunile care se vor efectua constau în lucrări de întreținere a platformei drumului, cum ar fi umplerea denivelărilor cu asfalt și reparații la zonele deteriorate, precum burdușiri sau tasări. De asemenea, se vor efectua lucrări pentru a asigura scurgerea apelor prin realizarea de șanțuri și rigole betonate, dar și rigole carosabile și trotuare pavate, în anumite sectoare. De asemenea, vor fi realizate accese betonate la proprietățile din zonă.

În această etapă, se fac pregătiri pentru betonarea acceselor la proprietăți.

Termenul maxim de finalizare a lucrărilor este de șase luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.