Sursă foto: servuscluj.ro

În zilele de 7 și 28 martie, locuitorii din Gilău care necesită schimbarea cărții de identitate pot beneficia de serviciile unei unități mobile a Direcției Județene de Evidență a Populației. Această unitate mobilă va fi disponibilă în Gilău în cele două zile începând cu ora 9, pentru a efectua sau reface cărți de identitate. Primarul Topan Gelu a făcut anunțul public prin intermediul unei postări pe Facebook: SCHIMBAREA CĂRȚILOR DE IDENTITATE, LA GILĂU.

Timp de două zile, 7 și 28 Martie, începând cu ora 9.00, la Gilău va veni o unitate mobilă a Direcției Județene de Evidență a Populației. Scopul este acela ca persoanele care au nevoie să își schimbe Cartea de Identitate să nu mai trebuiască să meargă până la Cluj. Vă invităm, așadar, să vă faceți cărți noi de identitate la Gilău.

Se pot prezenta persoane care: în urma renumerotării caselor și redenumirii străzilor au altă adresă, împlinesc 14 ani (însoțit de unul dintre părinți sau reprezentantul legal), au cărțile de identitate expirate sau anulate, urmează să le expire cărțile de identitate, și-au schimbat numele în urma căsătoriei sau divorțului, își transferă domiciliul în comuna Gilău, au cartea de identitate deteriorată, au pierdut sau li s-a furat cartea de identitate ori nu mai corespunde fizionomia cu cea din fotografie.

Documente necesare: certificat de naștere, în original și copie, certificat de căsătorie, în original și copie, sentința de divorț, definitivă și irevocabilă (dacă este cazul), adeverință de la Registrul agricol.

Pentru copii, la primul buletin, este nevoie și de cartea de identitate a unui părinte sau reprezentant legal. Adeverințele de la Registrul Agricol le puteți obține de la Primăria Gilău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.