Sursă foto: stiridecluj.ro

Vineri, 23 februarie 2024, de la ora 20:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj-Napoca, se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele F.C. CFR 1907 Cluj și F.C. Dinamo București, în cadrul Superligii 2023-2024.

În acest sens, Jandarmeria din Cluj-Napoca anunță că, în contextul măsurilor de ordine și siguranță publică specifice pentru acest eveniment sportiv, în ziua de vineri, 23 februarie 2024, între orele 18:00 și 22:00, se vor aplica restricții de circulație (cu excepția mijloacelor de transport în comun) în zona stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. Aceste restricții vor fi valabile pe următoarele străzi: strada Romulus Vuia de la intersecția cu „7 Străzi” până la intersecția cu strada Buhuși; strada Gruia de la intersecția cu „7 Străzi” până la intersecția cu strada 11 Octombrie; strada 11 Octombrie.

,,Accesul în stadion se realizează începând cu ora 18:00 și recomandăm suporterilor să-și ia măsuri pentru a ajunge din timp la porțile de acces, având în vedere restricțiile de circulație provizorii impuse în zonă și posibilitatea producerii unor aglomerări de persoane”, transmite Jandarmeria Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.