MyCar Assistant, aplicația românească ce funcționează ca un asistent digital, a încheiat 2022 cu peste 50.000 de vehicule înscrise în platformă.

Din cele peste 50.000 de vehicule înscrise în platformă, 38.000 sunt deținute de persoane fizice, în timp ce 12.000 fac parte din flote administrate pentru segmentul corporate. În topul orașelor cu cei mai mulți utilizatori sunt București, Cluj, Constanța, Timișoara și Brașov.

Printre principalele funcționalități folosite de utilizatori în 2022, se numără rapoartele cu situația generală a documentelor și a vehiculelor, evidența istoricului de mentenanță, situația asigurării RCA.

Aplicația MyCar Assistant centralizează cele mai importante documente și obiecte, cum ar fi RCA, ITP, Rovinieta, sau extinctorul, trusa medicală și până la 100 de tipuri de notificări.

Anul trecut, compania a atras noi investiții și a lansat o nouă versiune a aplicației, cu funcționalități ce permit utilizatorilor o experiență îmbunătățită.

Pentru 2023, MyCar Assistant se așteaptă la o creștere de până la 150.000 de autovehicule înscrise de utilizatori persoane fizice și 50.000 deținute de companii.

Totodată, tot pentru anul acesta, își propune să își extindă activitatea și pe plan internațional, alegând ca primă piață externă Republica Moldova, urmând ca, până la finalul lui 2023 să ajungă în alte 5 țări.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: S-a lansat SmartPay, primul serviciu alternativ de plăți autorizat de BNR