Monica Odagiu a făcut un anunț pe rețelele de socializare, la trei săptămâni de la accidentul mortal în care a fost implicată. Actrița a mers la terapie și e gata să revină pe scenă, în fața oamenilor.

Pe 9 aprilie, Monica Odagiu avea să trăiască șocul vieții sale, după ce a lovit mortal un bărbat. Actrița a trecut printr-o perioadă foarte grea în urma acestei întâmplări nefericite, iar în ultimele săptămâni a dorit să stea retrasă.

Pentru că șocul a fost foarte mare pentru ea, Monica Odagiu a apelat la un specialiast pentru a face terapie. Familia i-a fost alături în această perioadă greu încercată. Acum, actrița mărturisește că a reușit să își mai revină psihic și este pregătită să urce din nou pe scenă. Astăzi, 29 aprilie, Monica Odagiu va urca pentru prima dată pe scenă, la Cluj, după accidentul mortal în care a fost implicată.

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea.

Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.

Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul «O noapte furtunoasa», iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele.

Vă îmbrățisez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân… eu!”, a scris Monica Odagiu pe pagina sa de Facebook.

Monica Odagiu a fost implicată într-un accident mortal

Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de duminică, 9 aprilie, pe strada Știrbei Vodă, în zona Bisericii Luterane din București.

Într-o primă reacție după accident, actrița a susținut că tânărul „s-a aruncat în fața mașinii”. „A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a spus Monica Odagiu la locul accidentului, conform Antena 3.

Actrița a fost testată cu aparatul alcooltest și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind zero. Pe imaginile surprinse de camere se vede tânărul care se apleacă și ajunge în fața mașinii și se poate observa cum mașina condusă de Monica Odagiu frânează și virează spre stânga în momentul impactului.

Ce a anunțat Poliția

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.