În prima zi din 2023, Andreea Marin a dezvăluit cum este relația ei cu Adrian Brâncoveanu cu adevărat. Detalii despre viața fostei partenere a lui Ștefan Bănică cu actualul partener.

Nici bine nu a început 2023 că Andreea Marin a și vorbit despre relația cu Adrian Brâncoveanu. Ea a dezvăluit cum se înțeleg după ani întregi și care sunt planurile de viitor. Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize”, de pe TVR 1 a declarat că nu o mai interesează banii și că apreciază faptul că iubitul său o vede ca pe un om simplu, nu ca pe o vedetă.

Mai mult, Andreea Marin a recunoscut că se îndrăgostește pe zi ce trece de el. „Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar, totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul, au o semnificație. Comunicarea dintre noi e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt.

Oamenii în timp ajung să se cunoască mai bine. Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână. Chiar ne bucurăm de această stare de bine și de liniște, de pace interioară. El mă vede așa cum mă văd toți cei din familie, ca un om normal”, a dezvăluit Andreea Marin într-o emisiune de la Antena Stars.
Andreea Marin
Andreea Marin a uitat trecutul

Andreea Marin a mai declarat că trecutul nu mai contează pentru ea și încearcă să se bucure de prezent. În schimb, vedeta a recunoscut că a fost înșelată de fostul soț, Ștefan Bănică Jr.

„Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a declarat Andreea Marin în emisiunea lui Denise Rifai.