Andreea Bălan a suferit mai multe dezamăgiri în viața amoroasă de-a lungul timpului. În ciuda eșecurilor pe care le-a avut, celebra cântăreață se bucură de cele două fetițe pe care le are cu fostul ei soț, George Burcea.

Andreea Bălan s-a lansat în muzică încă de tânără cu ajutorul tatălui ei, Săndel Bălan. Se știe despre relația celor doi că a înregistrat mai multe urcușuri și coborâșuri de-a lungul timpului. Cântăreața nu s-a bucurat de același succes pe care îl are în carieră și în viața personală pentru că a avut mai multe eșecuri amoroase. Prima dragoste a Andreei a fost Teo Păcurar cu care a decis să se logodească la numai 20 de ani.

Relația celor doi nu s-a bucurat de acordul total al părinților, iar cei doi au ajuns doar să își facă tatuaje cu un inel de logodnă pe degetul inelar. Andreea și Teo au avut o relație care a durat timp de trei ani. Ei s-au despărțit pentru că bărbatul i-a cerut artistei să își schimbe domiciliul și să se mute alături de el la Bistrița. Vedeta nu a fost deloc de acord cu această ideea și a pus punct relației.

Andreea Bălan a fost înșelată de Keo după nouă ani de relație

După despărțirea de Teo Păcurar, Andreea Bălan l-a întâlnit pe Keo. Relația lor a durat timp de nouă ani și cei mai mulți credeau că cei doi vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă. Totuși, jurata de la „Te cunosc de undeva” a aflat că iubitul ei o înșela cu Misty. Ea este actuala parteneră de viața și mama copilului lui Keo. Arista a suferit și după această despărțire, dar a crezut că și-a găsit alinarea în brațele lui Michael, un fost pușcaș marin. Cei doi au avut o relație care a durat doar un an pentru că distanța ar fi fost prea mare.

„Da, m-am despărțit de Michael, pentru că am realizat că nu avem niciun viitor. Distanța și-a spus cuvântul, iar naveta Bucurșsti – Statele Unite ale Americii a fost foarte obositoare. Eu îmi doresc un copil și o familie aici, în România și nu m-aș fi mutat niciodată în America, așa cum și-ar fi dorit el”, a declarat Andreea după ce s-a despărțit de american.

După toate aceste evenimente neplăcute, Andreea Bălan l-a întâlnit pe George Burcea pe care l-a considerat sufletul ei pereche. Cei doi păreau un cuplu solid, mai ales, datorită comportamentului pe care cuplul îl avea oriunde mergea. Relația lor părea că a devenit și mai puternică după ce Andreea Bălan a fost la un pas de moarte când a născut-o pe cea de-a doua fetiță.

Andreea Bălan s-a despărțit și de George Burcea

Tot ceea ce părea că este o relație solidă s-a terminat într-un mod foarte urât. Bălan și Burcea au divorțat și și-au lansat acuzații dure legate de mai multe momente din căsnicia lor. Fostul cuplu chiar s-a luptat foarte mult pentru custodia celor doua fete. Ei nu au purtat un război doar în tribunal, ci au avut multe cuvinte de spus și în mediul online. Ulterior, fiecare a început să își vadă de viața lui.

George Burcea a cunoscut-o la „Ferma vedetelor” pe Viviana Sposub. Cei doi formează un cuplu în prezent. În acest timp fosta parteneră de viață a actorului și-a văzut de carieră și a lansat mai multe melodii. Într-un final, Andreea l-a cunoscut pe Tiberiu Argint cu care a avut o relație timp de doi ani. Cântăreața și-ar fi dorit să ajungă, din nou, în fața altarului, dar bărbatul nu a putut să îi îndeplinească această dorință și despărțirea a fost iminentă.