După un divorț controversat cu George Burcea și după despărțirea de Argint Tiberiu, Andreea Bălan a declarat că este gata să fie iar mireasă și că este deschisă pentru o nouă relație.

Andreea Bălan a avut parte de mai multe decepții în dragoste. Artista a fost înșelată de Keo, a divorțat de George Burcea, care a înlocuit-o cu o femeie mai tânără, Viviana Sposub, și fost părăsită de Argint Tiberiu. Cu toate astea, ea a declarat că iubirea este cel mai frumos lucru și că este pregătită să înceapă o nouă relație.

„Tot universul se bazează pe iubire și noi suntem iubire. Statusul meu sentimental e extrordinar. Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea. Îmi doresc să păstrez discreția asupra acestui subiect și să nu mai expun această parte a vieții personale. Cred că, de-a lungul timpului, viața mea amoroasă a fost prea expusă și discutată, de cele mai multe ori fără voia mea”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan a mai declarat că orice femeie trebuie să rămână puternică, chiar dacă trece printr-un divorț, și că trebuie să revină cu forțe proaspete.

„Nu este vorba de a te pune pe picioare, tu ești în picioare, ești sănătos și viața este foarte frumoasă și fără fi într-o relație. Fiecare vine aici cu propriul său drum și cu anumite lecții de învățat. Atât timp cât rămâi pozitiv și apreciezi ceea ce ai deja în viața ta, vei primi ceea ce tu îți dorești. Trebuie doar să crezi”, a declarat artista pentru Viva.

George Burcea, scandal cu Andreea Bălan

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan a fost extrem de controversat, iar cei doi și-au aruncat cuvinte dure. După ce artista a declarat că fostul partener nu se ocupă de copii și că se droghează, el a anunțat că nu o va lăsa să-i strice imaginea.
Andreea Bălan
„De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public inițiat de fosta soție. Probabil în anticiparea apelului ce urmează a fi judecat pentru procesul de divort, consider că mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă, pentru că nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor. Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă”, a scris George Burcea pe una dintre rețelele de socializare.

La rândul său, Andreea Bălan a declarat că George Burcea o jignește și că va face orice pentru a arăta adevărul.

„Din păcate, situația dintre noi nu se poate ameliora și nu putem comunica decent, deoarece ne jignește constant, atât pe mine, cât și pe mama mea, și face totul intenționat ca să ne supere. Totodată, are nenumărate notificări în care i se cere să nu mai mintă presa și să fie un tată responsabil. De acum, orice minciună va fi taxată în instanță”, a mai spus cântăreața.