Anda Adam se bucură de un real succes pe plan muzical și face bani buni din asta, dar și din afacerile pe care le conduce, printre care un club și o linie de cosmetice. Cu toate acestea, cântăreața se pare că nu știe să-și gestioneze veniturile și intră în belele.

Anda Adam frecventează cercuri selecte, iar mulți dintre prietenii ei sunt milionari. Cu toate acestea, se pare că are mai multe datorii la activ, motiv pentru care ar fi ajuns în atenția unei firme de recuperări. Mai mult, nu este prima oară când cântăreața are probleme cu banii.

Anda Adam este vizată de recuperatorii de datorii

Cântăreața a ajuns bună de plată, după ce nu și-a plătit mai multe datorii, iar acum e în atenția unei firme de recuperări. Nu se știe însă exact câți bani sunt la mijloc.

Anda Adam a avut mereu un stil de viață extravagant și a frecventat cele mai luxoase locuri, pozându-se în ținute de mii de euro. Mai mult, recent s-a căsătorit în secret cu Yosif Eudor Mohaci, un bărbat din Arad, care a locuit mult timp în Elveţia şi în Franţa. La rândul lui, bărbatul este implicat în mai multe afaceri la noi în țară.

Anda Adam a fost cea care a făcut anunțul, chiar pe contul său de Instagram, unde are peste un milion de urmăritori. „Noi am spus DA”, a fost mesajul care a însoțit fotografiile cu ea și cel care care acum îi este soț.

Nu este prima oară când se vehiculează că Anda Adam are probleme cu banii. În 2022, ea a primit un ordin de evacuare din casa în care a locuit pentru mai mulți ani, deoarece nu a mai avut bani să cumpere locuința, așa cum voia inițial. De asemenea, la o petrecere în care și-a lansat propriul parfum, cântăreața și-a pus invitații să-și plătească singuri consumația, potrivit Cancan.

În ce afaceri este implicată Anda Adam

Cântăreața este implicată în mai multe afaceri, care îi aduc un venit frumușel. A devenit dezvoltator de case în zona Pipera-Tunari, mărturisind mai demult că lucrează cot la cot cu muncitorii. De asemenea, artista are propria linie de cosmetice și s-a lansat și pe piața de parfumuri. Pe lângă acestea, Anda Adam și-a deschis anul trecut și un club de fițe în Cluj-Napoca.