La scurt timp după petrecerea organizată de ziua ei, după ce a împlinit 50 de ani, Anamaria Prodan și-a luat cei trei copii și au plecat împreună la Dubai. După ce și-a etalat nurii pe plajele din Dubai, alături de fiica sa cea mare, Laurențiu Reghecampf a publicat, la rândul lui, o poză de familie.

Chiar dacă Anamaria Prodan spune că nu o mai interesează ce se întâmplă în viața lui Laurențiu Reghecampf și îl laudă pe presupusul iubit secret, lucrurile nu stau chiar așa. Impresara continuă să publice mesaje cu dedicație pentru Reghe și pentru noua lui iubită, Corina Caciuc.

„Este minunat să îți găsești iubirea, însă este mult mai important e să ai suficientă putere să de îndepărtezi de tot ce nu este iubire”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat în mediul online, la scurtă vreme după ce s-a lăudat că în viața ei există un bărbat misterios.

Sărbători în Dubai

Anamaria încă se află în Dubai, împreună cu cei trei copii, Sarah, Rebeca și Bebeto, unde au fost întâmpinați de noul ei iubit.

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a declarat Anamaria Prodan despre noul ei iubit.

Reghecamf, poza cu noua familie

Reghecampf a revenit recent în țară, de la echipa sa de club, Neftchi Baku, pentru a petrece sărbătorile de Crăciun și de Anul Nou, alături de noua sa familie, de iubita sa și de copilul lor. Reghecampf a sosit în România în cursul zilei de 24 decembrie, în Ajun, după ce a încheiat anul cu o victorie. Echipa de fotbal pe care o pregătește, în Armenia, Neftchi Baku, a câștigat cu scorul 3-0 împotriva celor de la Shamakhi.

A fost întâmpinat, la aeroport, de jurnaliști, însă a refuzat să discute cu ei, clătinând din cap și ignorând întrebările care i-au fost puse. Și-a continuat drumul în grabă, ca să ajungă cât mai repede alături de cei dragi.

Odată ajuns acasă, antrenorul a postat pe rețelele de socializare o fotografie care a iritat-o, cu siguranță, pe Anamaria Prodan, fosta sa soție. În imagine, Laurențiu Reghecampf apare alături de iubita sa, Corina Caciuc, și de fiul lor, lângă un brad de Crăciun, frumos împdobit.