Anamaria Prodan și-a surprins toți fanii chiar din primele zile ale noului an. Vedeta a anunțat că își va deschide o nouă afacere împreună cu asociații ei din Emiratele Arabe. A anunțat deja despre ce este vorba.

Anamaria Prodan își va deschide o școală internațională de stewardzi și stewardese

În prezent, Anamaria Prodan se concentrează pe cariera ei. Din primele zile ale noului an, vedeta și-a surprins toți fanii, anunțându-i că își va deschide o nouă afacere. În curând, Anamaria Prodan și asociații ei din Emiratele Arabe vor deschide o școală internațională de stewardzi și stewardese.

În prezent, Anamaria Prodan se află în Qatar, unde ea și asociații ei din Emiratele Arabe au pus bazele școlii „Aerohit”, o instituție specializată în formarea de stewardzi și stewardese, care îi va ajuta pe cei își doresc să practice această meserie.

„Îmi doresc să văd oameni fericiți și împliniți! Oameni cu o meserie în mână! Femei care nu depind de nimeni! Bărbați care nu stau cu mâna întinsă! ”Aerohit” o să facă istorie în domeniul școlilor dedicate companiilor aeriene, vom scoate stewardzi și stewardese care se vor bucura de cele mai bune condiții. Încredere deplină și o meserie nouă după numai 15 cursuri”, a explicat Anamaria Prodan în cadrul unui interviu acordat pentru WOWbiz.ro.

Anamaria Prodan a intrat pe piața NFT-urilor în septembrie 2022

Vă amintim că pe data de 14 septembrie 2022, Anamaria Prodan și-a lansat propria ei colecție de NFT-uri în cadrul unui eveniment organizat tocmai în Dubai, devenind, astfel, prima femeie de afaceri din România care și-a lansat propria colecție de NFT-uri.

„Piața actuală a NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de piața cryptomonedelor și cea a NFT-urilor. Fac parte din mai multe proiecte frumoase, unul dintre ele fiind CyCoin în care sunt investitor majoritar și care o să fie lansat în viitorul apropiat. În mod evident proiectul ‘Anamaria Prodan NFTs’ este unul de suflet pentru mine și sunt sigură că va avea un succes foarte mare. Am lucrat cu o echipă creativă de profesioniști și advisors din partea companiei CryptoDATA, experți în domeniul blockchain și, implicit, în tot ceea ce înseamnă piață de NFT-uri și sunt convinsă că împreună vom face lucruri mari”, a declarat vedeta în toamna anului trecut

Avatarele digitale din colecția – Anamaria Prodan NFTs – au un design ce reproduce trăsăturile ei fizice și combină imaginea ei cu utilitate în viața reală, prin furnizarea de beneficii și avantaje în trei dintre domeniile ei principale de activitate: business, fashion și sport.

NFT-urile încadrate în categoria fashion aduc deținătorilor beneficii reale reprezentate prin pachete de discounturi, ținute semnate de Anamaria Prodan sau accesorii furnizate în colaborare cu Prodan & Stavros Couture și Remundi.

NFT-urile încadrate în categoria sport vor aduce deținătorilor tricouri și echipamente sportive semnate de jucătorii lor preferați și sportivi consacrați, dar și invitații la cele mai importante evenimente sportive din România.

NFT-urile încadrate în categoria business vor oferi deținătorilor posibilitatea de a beneficia de sesiuni de coaching atât online, cât și fizic cu Anamaria Prodan pentru business development și orientare în carieră. În plus, ei vor primi o carte semnată de către Anamaria Prodan, „Da, sunt cea mai bună!”.

Anamaria a lucrat cu specialiști de la CryptoDATA Tech, companie considerată pionier în dezvoltarea de servicii și produse bazate pe tehnologia blockchain. CryptoDATA Tech este un ambasador global pentru promovarea importanței securității datelor și lider în domeniul tehnologiilor aplicate. Ea dezvoltă produse și servicii de înaltă performanță cu atribute unice de securitate cibernetică, aplicabile în diverse domenii datorită caracteristicilor bazate pe tehnologia blockchain și criptare.