Nici scandalurile în care a fost implicată, nici bătaia și divorțul de Laurențiu Reghecampf, nimic n-o poate opri pe Anamaria Prodan. Impresara a intrat în politică, într-un partid ce apare în sondaje la marja de eroare, dar are planuri mari. Și, dacă Becali a putut, ea de ce n-ar putea?

Anamaria Prodan și-a schimbat viața după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Ea și-a făcut un nou iubit și a intrat în politică, „o junglă mai mare” ca în lumea sportului. Acum, impresara vrea să candideze la alegerile prezidențiale și a declarat că nu îi este frică de nimeni.

„Sunt în politica românească de aproape un an, dar mi-am format deja o părere. Aș zice că în politică e o junglă mai mare ca în lumea fotbalului. Trebuie să fii mult mai atent! Mă adaptez, însă, din mers”, a declarat Anamaria Prodan.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf le-a promis românilor că va fi mereu sinceră și că va scoate la iveală adevărul. „Am o promisiune de făcut românilor. Indiferent de poziția pentru care voi candida, nu voi minți niciodată. Nu pot să fac asta! Prin natura mea! Așa sunt și așa voi rămâne până voi închide ochii!”.

Anamaria Prodan vrea să fie președintele României

Anamaria Prodan a mai declarat că are în plan să candideze alegerile prezidențiale de anul viitor sau la cele parlamentare ori europarlamentare și că nu se teme de alți politicieni.

Anamaria Prodan

„Dacă partidul îmi va cere, nu-mi va fi frică să candidez nici pentru funcția supremă în stat, nici la europarlamentare sau pentru alegerile parlamentare. Pe de altă parte, nu mi-e frică să candidez nici la Primăria Generală a Capitalei. Am toată simpatia pentru Gabriela Firea, ba chiar mi-e foarte dragă. Dar eventuala sa întoarcere în fotoliul de primar ar fi asemenea unei ciorbe pe care o reîncălzești. Eu nu cred în succesul unei asemenea formule! De ce să te întorci acolo unde ai mai fost cândva și unde nu ai reușit chiar tot ce ți-ai propui? După părerea mea, și la Primărie va fi nevoie de un nume nou, proaspăt!”, a mai spus Prodan.

Impresara a declarat că românii o cunosc foarte bine și că va câștiga cinstit fiecare vot.

„Există un curent general, acela conform căruia oamenii nu mai cred în partidele politice tradiționale. S-au întâmplat atâtea lucruri, în ultimii ani, în diverse țări ale lumii. De ce? Fiindcă alegătorii s-au săturat de minciuni și de promisiuni neonorate. Pe mine mă cunoaște o țară întreagă, de la copil la bunică. Oamenii trebuie să știe că, atunci când spun un lucru, el se va și întâmpla. În plus, nu am în spate forța unui mastodont precum PSD. Așa că-mi voi câștiga pe merit fiecare vot în parte!”, a mai spus ea pentru Playtech.