Anamaria Prodan a recunoscut că l-a uitat pe Laurențiu Reghecampf și că deja l-a prezentat pe noul iubit copiilor ei. Impresara a făcut noi dezvăluiri despre omul cu care are o relație de câteva luni.

Chiar dacă evită să se afișeze cu noul iubit, Anamaria Prodan a recunoscut că acesta le-a cunoscut pe fiicele ei și pe Bebeto. Mai mult, ea a povestit că nu se mai gândește la Laurențiu Reghecampf și că se bucură de momente frumoase din viața ei.

Vedeta a mai declarat că noul partener este un om minunat, dar că nu stă în România. Și copiii impresarei îl adoră.

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.
Anamaria Prodan
Reghecampf, momente de vis cu Corina Caciuc

Și Laurențiu Reghecampf a uitat-o pe Anamaria Prodan. El îi face declarații de dragoste pe Internet iubitei sale, Corina Caciuc, cu fiecare ocazie. Mai mult, antrenorul le arată fanilor poze cu fiul cel mic, Liam.

„E o fată foarte sinceră, i-am spus asta de foarte multe ori, este enervant de sinceră, căpoasă, nu a ținut cont o secundă că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă și să plece. Nu mi-a cerut niciodată să divorțez, nici acum nu-mi cere asta, nu am avut discuții pe tema asta. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai spus Reghecampf.

Cei doi au fost surprinși de mai multe ori cu zâmbetul pe buze la petreceri sau alte evenimente. Cu toate astea, antrenorul a preferat să își țină departe de lumina reflectoarelor unele momente cu noua lui familie, inclusiv botezul lui Liam.