Sursă foto: servuscluj.ro

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a exprimat frustrarea sa față de cererile de amânare ale executanților lucrărilor la gazonul Cluj Arena, cauzate de condițiile meteorologice nefavorabile. Deși lucrările sunt în termenul prevăzut, liderul forului administrativ județean dorește să se grăbească finalizarea lor pentru a fi pregătiți pentru meciurile Universității Cluj ce urmează să aibă loc acolo.

”Ieri am fost extrem de nervos, pentru că au cerut suspendarea contractului pentru o zi. Din cauza vremii de ieri nu au putut lucra și m-a deranjat foarte tare chestiunea asta pentru că puteau să facă altfel de lucrări în perioada în care timpul nu le permite să facă ceea ce-și propuneau.

Până acum nu am ce să le reproșez, decât această chestiune, cu suspendarea de ieri care au cerut-o. Suntem în grafic. Au reușit în două zile să decoperteze, deja în a treia zi au săpat pentru a da adâncimea necesară. Deci lucrurile merg bine. Dorința mea este să reușim, dacă vom putea, cât mai repede să nu piardă echipa cât mai multe meciuri. Asta este dorința mea”, a transmis Alin Tișe pentru un post de radio local.

Pe data de 28 Martie, s-a semnat contractul pentru executarea lucrărilor, în valoare de 2.623.627,72 lei, la care se adaugă TVA. Consorțiul format din cele 5 firme câștigătoare are la dispoziție un termen de 3 săptămâni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor pentru finalizarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.