Andreea Esca a fost mereu de acord cu relația dintre fiica sa, Alexia Eram, și cântărețul Mario Fresh. Cu ceva timp în urmă, prezentatoarea povestea că ea a vorbit cu Antonia să le facă cunoștință celor doi, la cererea fiicei sale, și de atunci au rămas împreună. După șase ani de relație, au început să apară întrebările cu privire la nuntă și copii. Andreea Esca a spus ce părere are despre acest subiect.

Vedeta Pro TV a ajuns la frumoasa vârstă de 46 de ani și este împlinită pe toate planurile, însă nu pare pregătită să devină bunică prea curând. Andreea Esca este fericită pentru fiica sa și mereu a fost de acord ca această să aibă o relație cu Mario Fresh. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau doi adolescenți, iar jurnalista povestea că și ea a intervenit pentru ca ei să se cunoască.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de șase ani, însă, la fel ca majoritatea tinerilor, iubirea dintre ei este una cu năbădăi. În ultima perioadă, certurile dintre ei au fost tot mai dese, însă împăcările au venit repede și relația a mers mai departe. Fiica Andreei Esca a împlinit 22 de ani, iar lumea începe să pună întrebări cu privire ala nuntă și copii.

„Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună”, a spus Alexia Eram pentru wowbiz.ro.

Andreea Esca vorbește despre o posibilă nuntă între Alexia Eram și Mario Fresh

Vedeta Pro TV este ca o prietenă pentru fiica sa și a susținut-o mereu. Se pare că cele două au și aceeași părere cu privire la nuntă și copii. Andreea Esca este de acord cu relație dintre Alexia Eram și Mario Fresh, însă consideră că este mult prea devreme să se pună problema căsătoriei.

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită.

În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca, pentru Click!.