Sursă foto: servuscluj.ro

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat că începând din luna viitoare Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca va avea o nouă linie de autobuz care va facilita deplasarea pasagerilor spre zonele de intrare și ieșire. Proiectul era inițial planificat pentru anul 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei.

” Vom avea cel mai probabil începând cu luna mai, posibil în primele zile din mai, o linie de transport dedicată pentru Aeroport. Vom avea autobuz de la aeroport pentru că nu am liniște până când nu se rezolvă această problemă de la aeroport așa cum o văd în toate capitalele și orașele din Europa. Adică transport public, nu doar alte forme alternative ci transport public să pui la dispoziție și un regim civilizat de folosire a taximetrelor.

Dacă Bucureștiul a reușit, bine, a trebuit să moară un om, atunci când a fost chestiunea cu persoana din Japonia care a decedat (Studentă din Japonia, ucisă lângă DN1 după ce abia aterizase pe Otopeni, în 2012 – n.red.), și Bucureștiul și-a pus un sistem de taximetrie modern care mergi și scanezi la un automat ce tip de taxi dorești, la ce preț și vine la comandă. Noi nu putem să facem acest lucru? Nu cred că suntem mai prejos să avem un asemenea sistem pe care l-am văzut în atâtea capitale europene (…) Vom avea transport public la aeroport, întrând în rând cu lumea și repet, nu aș vrea să aruncă o anatemă peste taximetriștii din Cluj, taximetria din oraș este un serviciu de calitate și asta ne zic și oamenii și turiștii”, a declarat edilul Emil Boc într-o intervenție radiofonică pentru un post local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.