Miercuri după-amiază, pe strada Oașului din Cluj-Napoca, s-au implicat nu mai puțin de cinci mașini într-un accident rutier. Conform primei cercetări, se pare că accidentul a avut loc din cauza unei neasigurări corespunzătoare în timpul efectuării unui viraj.

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident de circulație pe strada Oașului, din Cluj-Napoca, unde au fost implicate 5 autovehicule.

Din primele cercetări a reieșit că o femeie, de aproximativ 35 de ani, care circula cu autoturismul înspre localitatea Chinteni, ar fi efectuat un viraj la stânga cu intenția de a pătrunde în curtea unui imobil, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără de 26 de ani, din direcția opusă.

În urma impactului, autoturismul femeii de 35 de ani a fost proiectat în alte 2 autovehicule, dintre care unul parcat, iar autoturismul tinerei a fost proiectat într-un alt autovehicul ce se afla parcat”, a declarat ISU Cluj.

Testările efectuate cu aparatul etilotest au arătat rezultate negative. După coliziune, trei persoane au fost transportate la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Oașului. Echipajele noastre au găsit la fața locului cinci autoturisme avariate, însă nu au existat victime încarcerate. Trei persoane au fost evaluate din punct de vedere medical și ulterior transportate la spital de către colegii de la ambulanță. Mai exact, a fost vorba despre două femei și un bărbat, cu toții conștienți și cooperanți. La misiune au luat parte, din partea ISU Cluj, două autospeciale cu modul de descarcerare”, a declarat și ISU Cluj.

Traficul a fost blocat în jur de 40 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.