În Cluj-Napoca a avut loc un accident rutier, într-un sens giratoriu de pe strada Fabricii, după ce un taximetrist a intrat cu viteză mare într-un jeep. Impactul a dus la distrugerea mai multor marcaje de pe carosabil de către taxi.

Evenimentul a fost înregistrat de camera de filmat a unui alt participant în trafic. În înregistrare se poate vedea cum taximetristul a pătruns în sensul giratoriu cu viteză mare, în timp ce un jeep se apropia de locul impactului. Înregistrarea a fost distribuită pe platformele de socializare, generând o dezbatere intensă, în care șoferii încearcă să stabilească cine este responsabil pentru accident.

„Nu e un joc de care pune primul piciorul în sens. Cel cu jeepul trebuie sa îi acorde prioritate celui cu taxiul, adică dacă vezi ca vine masina oprești și îi acorzi prioritate,” a spus un utilizator care consideră că masina tip jeep este de vină pentru că nu a acordat prioritate taximetristului. „Culpă comună, taxiul viteză prea mare, jeepul neacordare prioritate sens”, a declarat un șofer care dă vina pe ambele autoturisme aflate în accident. „În primul rând sensurile giratorii sunt de vină că sunt făcute în așa fel încât să permită intrarea cu viteză mare fără a încetini. Taxiul a zburat prin sens, s-a băgat în fața Jeep-ului și a fost lovit. Conform regulilor va pica jeep-ul vinovat, dar în realitate nu e așa,” a menționat un alt utilizator care consideră că vina este a taximetristului, dar și a infrastructurii rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.