În urma unui accident rutier grav la limita localității Mica cu Nires din județul Cluj, un bărbat a suferit răni și a fost preluat pentru transport la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Cluj cu ajutorul unui elicopter SMURD.

Pompierii de la Detașamentul Dej au fost alertați în această dimineață în legătură cu acest incident grav. Ei s-au deplasat rapid la fața locului cu o autospecială echipată cu modul de descarcerare, fiind pregătiți să intervină în orice situație care ar necesita eliberarea victimelor prinse în vehicule.

Alături de echipa de pompieri, la locul accidentului au sosit și un echipaj SMURD, specializat în acordarea primului ajutor medical de urgență, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Cluj.

La fața locului, echipele de intervenție au găsit un autoturism răsturnat, aflat în afara părții carosabile. În interiorul vehiculului se afla un bărbat de aproximativ 60 de ani, care prezenta multiple traumatisme severe. Cu toate acestea, bărbatul era conștient și cooperant în momentul intervenției.

Elicopterul SMURD a preluat bărbatul și acum este în curs de transport spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca.

”Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Mica.La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul al Serviciului de Ambulanță Județean Cluj, unde au găsit un autoturism răsturnat, ieșit în afara părții carosabile și un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care prezenta mai multe traumatisme. A fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD pentru transferul de urgență al bărbatului la spital”, au declarat reprezentanții ISU Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.