În dimineața aceasta, un TIR s-a răsturnat la ieșirea din localitatea Cojocna, județul Cluj. Incidentul pare să fi avut loc într-o curbă periculoasă, cunoscută pentru accidentele frecvente cauzate de viteza și vizibilitatea redusă. Martorii oculari și localnicii au reacționat rapid pe rețelele de socializare, spunându-și părerea cu privire la cauzele accidentului și importanța unei conduite prudente în trafic. Comentariile lor au evidențiat în mod repetat problema vitezei excesive în zona respectivă.

„Faza-i ca trebuie avut o viteză controlabilă…. dinspre Cojocna se vine cu Viteza, dar acolo e urcuș – curba – fără vizibilitate că e deal…. dacă cineva vine cu viteză dinspre Cojocna cel ce coboară dinspre Larga ajunge să se răstoarne…. Doamne ferește de alte rele….. deci… atenție la Viteza!!!!”, a precizat un localnic.

„Viteza!! Se grăbesc să… staționeze… Doamne ferește, sper să nu fi fost cu victime și traume…” a spus un alt localnic.

Reprezentanții Poliției Cluj au transmis pentru ziarul Știri de Cluj că unul dintre martorii oculari a anunțat accidentul la numărul de urgență 112, însă șoferul nu a dorit să fie înregistrat incidentul, afirmând că va gestiona singur situația, deoarece este vorba doar de pagube materiale. În plus, acesta a refuzat orice formă de consult medical, considerând că nu este necesar, și a raportat că starea sa fizică este bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.