Sursă foto: stiridecluj.ro

Pe drumul către Iara, a avut loc un accident provocat de o polițistă din Băișoara. Mașina pe care o conducea a lovit un stâlp de pe marginea drumului, rupându-l. Firele de electricitate s-au prăbușit pe șosea, reprezentând un pericol de electrocutare.

Conform unui martor, polițista se afla în timpul liber și conducea mașina personală. După ce a observat că oamenii transmiteau live de la locul accidentului, s-ar fi acoperit cu o haină.

Din cauza temerilor de electrocutare, oamenii sunt reticenți în a traversa strada. La fața locului s-au prezentat un polițist și primarul din Băișoara, iar localnicii au preluat dirijarea traficului.

Persoanele aflate la locul accidentului se așteptau ca Electrica să fie contactată pentru a întrerupe alimentarea cu energie electrică, în loc să vină primarul în zonă.

Oamenii doresc ca poliția rutieră să fie prezentă pentru a dirija traficul. ”Normal e să fie dirijat traficul, nu să fie puși oamenii să ridice firele de pe jos, pentru a trece lumea”, a povestit un martor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.