Categorii
Actualitate

A venit zăpada și la Cluj! Sâmbata, 4 februarie 2023, condițiile de trafic au fost extrem de dificile în oraș și pe drumurile județene

Sâmbătă seara, circulația pe mai multe artere din cartierele Clujului a fost haotică, din cauza condițiilor de iarnă. Locuitorii din Zorilor, Borhanci, Calea Turzii, Grigorescu etc. au reclamat faptul că nu au văzut niciun utilaj de deszăpezire pe străzile lor. Probleme similare s-au întâlnit și pe drumurile județene, din cauza zăpezii și viscolului din 4 februarie.

Pe grupurile de Facebook dedicate traficului, clujenii au postat filmulețe în care critică faptul că orașul a căzut pradă zăpezii, în ciuda afirmațiilor primarului Emil Boc, care lăuda recent eficiența firmei de salubrizare Supercom. Mașinile din trafic au patinat, au fost implicate în accidente și șoferii au exprimat nemulțumirea față de această situație. Autobuzele au fost blocate din cauza traficului și au stat minute în șir pe avarii.

Circulația a fost dificilă și pe alte rute din județ, inclusiv pe centura Grigorescu-Florești și pe drumul național DN1 între Florești și Cluj-Napoca. Inspectoratul Județean de Poliție a informat că pe data de 4 februarie, mai multe drumuri au fost închise din cauza condițiilor meteo nefavorabile, inclusiv DJ107M în zona Săvădisla-Lita, DJ103G în zona Aiton și DJ103M în zona Rediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *