Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) un anunț pentru furnizarea a 34 de microbuze electrice destinate elevilor din județul Cluj.

Această achiziție face parte din proiectul „Microbuze electrice pentru elevii din județul Cluj”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a declarat: „Este o etapă importantă pentru a asigura condiții moderne și sigure de transport pentru elevii din Cluj. Vom atinge astfel un obiectiv esențial pentru dezvoltarea comunității, facilitând accesul la educație pentru toți tinerii, în special pentru cei din zonele rurale îndepărtate sau cu o populație scăzută. Pe lângă aceste 34 de microbuze, Consiliul Județean a obținut finanțare nerambursabilă pentru alte 25 de microbuze care vor ajunge în comunele clujene. Astfel, 59 de unități administrativ-teritoriale vor beneficia de noi mijloace de transport școlar. Intenția finală a Consiliului Județean este ca fiecare comună din Cluj să dispună de un microbuz școlar.”

Microbuzele vor avea 16+1 locuri, inclusiv unul pentru persoane cu dizabilități, și vor fi echipate cu facilități pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă, precum și cu tehnologii moderne de siguranță pentru asistența șoferului în evitarea accidentelor rutiere.

Valoarea totală estimată a investiției este de 30.620.080 lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 28 iunie a.c., ora 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.